Astăzi, în jurul orei 11:00, polițiștii piteșteni au fost sesizați cu privire la existența unui colet suspect într-o zonă împădurită din cartierul Trivale, în vecinătatea restaurantului Cornul Vânătorului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică de la Secția 3, care, împreună cu polițiști locali și lucrători de la ISU Argeș, au delimitat un perimetru de siguranță. Specialiști pitotehniști de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Argeș eu efectuat intervenția specifică pentru acest tip de sesizare.

„Coletul a fost deschis, stabilindu-se că nu prezintă elemente de interes pirotehnic. Având în vedere conținutul acestuia, au fost anunțați polițiștii Biroului Protecția Animalelor. Cutia conținea trupul neînsuflețit al unei pisici, învelit în cârpe.

Polițiștii de la Biroul Protecția Animalelor vor efectua verificări pentru stabilirea cauzelor decesului. În funcție de rezultatul verificărilor, dacă se impun, vor fi luate și alte măsuri legale”, precizează Compartimentul de Relații Publice al Poliției Argeș.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *