Surse din Poliție citate de G4Media spun că tânărul care ar apărea în fotografiile publicate de Gândul alături de deputatul de Argeș Aurel Bălășoiu în ipostaze intime a fost identificat și nu ar fi minor, ci ar avea 22 de ani.

„Nu există nicio anchetă, pentru că nu există vreo plângere”, potrivit surselor din Poliție citate de G4Media. Nici Parchetul General nu a comunicat oficial, cel puțin deocamdată, dacă va deschide sau nu dosar penal în acest caz.

Aurel Bălășoiu a decis să își ia concediu de la Parlament, invocând probleme personale, în zilele de 4-5 octombrie, 10-12 octombrie și 17-19 octombrie.

Reamintim că, într-o interviu acordat pentru Antena 3, deputatul de Argeș Aurel Bălășoiu a negat că el ar fi în pozele publicate de Gândul și a afirmat că în fotografiile respective cel despre care s-a scris că ar fi minor este, de fapt, un tânăr adult. Bălășoiu a spus, în același interviu, că nu va demisiona din Parlament.

AICI AMĂNUNTE despre scandalul sexual în urma căruia deputatul de Argeș Aurel Bălășoiu a fost exclus din PSD. (Sursă foto: gandul.ro)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *