Poate cel mai ridicol dintre politicienii Argeșului este Adrian Miuțescu. Ridicol, dar, într-o lume greșită ca a noastră, om cu funcție în stat și, în curând, din nou parlamentar. Miuțescu profită de valul pe care se află, deocamdată, PNL și de buna și vechea lui amiciție cu Ludovic Orban. Sunt singurele motive pentru care încă are succes, succes personal, în politică și administrație. Altfel, probabil, pe Adrian Miuțescu l-am fi văzut azi lucrând în halat la o nouă și complicată invenție, de tipul storcătorului de roșii care l-a făcut celebru printre amatorii de comedii.

De când îl știu, și îl știu de ani buni, Miuțescu rostește vorbe mari și goale. Promite verzi și uscate, de la miliardul de euro din campania din 2008 pentru președinția Consiliului Județean și până acum, când se bate cu Grindă în piept că va dezvolta județul. Cum și cu ce bani? Care e planul? Adrian Miuțescu nu ne spune. Vorbe să fie, nu argumente! Goale, dar vorbe, că vorbele îi sunt de ajuns să rămână pe cai mari în politică atât timp cât Orban îl ține în brațe ca pe un mic zmeu care scoate flăcări pe nas în interesul găștii liberale.

Zgomotos, agitat fără rost ca un zmeu în cutia de chibrituri, om fără cuvânt, neserios, demagog, Adrian Miuțescu va mai face degeaba umbră pământului în politică. Un an sau patru, dar va veni timpul în care și PNL Argeș se va reforma, scuturându-se de Miuțescu și de ceilalți impostori politici din partid care au făcut carieră și avere pe cârca voturilor primite de la cetățenii onești sătui de PSD.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *