Aseară târziu, în jurul orei 23:30, patru autoturisme au fost implicate într-un accident de circulație la intersecția bulevardului I.C. Brătianu cu strada Griviței, în zona ING Bank. Patru persoane, printre care și o tânără șoferiță în vârstă de 20 de ani, au suferit leziuni.

Poliția Argeș informează: „Un tânăr de 20 de ani din Pitești care conducea un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, din direcția Târgu din Vale către strada Ion Câmpineanu, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani din Pitești, care se afla angajat în efectuarea virajului către strada Griviței.

Un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani, care se deplasa dinspre Târgu din Vale către strada Ion Câmpineanu, a intrat în coliziune tot cu autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani din Pitești.

În urma impactului, autoturismul condus de tânăra de 20 de ani a fost proiectat într-un autoturism parcat regulamentar pe partea dreaptă a drumului.

A rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 20 de ani, a unui pasager din autoturismul condus de aceasta și a doi pasageri din autoturismul condus de tânărul de 20 de ani.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest sau le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în funcție de situație.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs”.

Toate cele patru persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență. Șoferița de 20 de ani avea răni la cap și piciorul stâng.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *