Update, 9 mai 2023, ora 11:20

Bărbatul de 72 de ani din Bradu a fost găsit. „În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul a fost identificat în comuna Ungheni, cu sprijinul polițiștilor Secției de Poliție Rurală Buzoești. Pe perioada plecării bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni”, ne informează Poliția Argeș.

Știrea inițială, 8 mai 2023, ora 14:45

Familia și Poliția sunt în căutarea unui bărbat de 72 de ani, Gheorghe Badea, din comuna argeșeană Bradu. Nu a mai fost văzut de săptămâna trecută, din 3 mai, dar a fost dat dispărut de familie abia astăzi, 8 mai.

Dispariția a fost sesizată azi dimineață la Poliția Albota de către fiica bărbatului. Potrivit sesizării, pe 3 mai bărbatul a plecat de pe izlazul satului, acolo unde avea grijă de animale, dar nu a mai revenit acasă.

Semnalmente: 1,75-1,80 m înălțime, păr scurt și grizonat. Vestimentație: șapcă albastră, geacă groasă maro, pantaloni de trening de culoare închisă și galoși albaștri din cauciuc. Purta o geantă de tip raniță militară.

Are o diformitate la mâna stângă și mers aplecat. Nu are telefon asupra lui.

Cei care pot da informații cu privire la bărbatul dispărut sunt rugați să sune la 112 sau la Poliția Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248.607.009.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *