Pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești s-a încheiat cu puțin timp în urmă FC Argeș-UTA Arad, meci din etapa a șaptea a play-out-ului Superligii de fotbal.

Partida, crucială pentru evitarea retrogradării în liga secundă, s-a terminat la egalitate: 2-2. Golurile oaspeților au fost înscrise de Postolachi (în minutul 27) și Keșeru (în minutul 45). Pentru FC Argeș a marcat Garita (în minutul 80 și în ultimul minut al prelungirilor), ambele goluri din lovitură de pedeapsă.

În minutul 42, Calcan a ratat un alt penalty acordat pentru FC Argeș.

Sfârșitul disputei a fost unul de infarct, piteștenii primind în ultimul minut al prelungirilor, după consultarea VAR, un penalty extrem de contestat de oaspeți. Atât de contestat încât antrenorul Mircea Rednic a vrut să-și scoată elevii din teren. În cele din urmă, nu a făcut-o.

Intrarea pentru spectatori a fost liberă și, în ciuda ploii, mii de suporteri au venit la stadion să îi încurajeze pe alb-violeți. Dezamăgiți de evoluția favoriților lor, o bună parte dintre ei au părăsit tribunele după ce UTA a marcat al doilea gol.

În urma rezultatului din această seară, FC Argeș rămâne pe loc direct retrogradabil, cu 21 de puncte, la un punct în spatele Chindiei Târgoviștei și Aradului (care se află pe locuri de baraj).

FC Argeș mai are de jucat în deplasare cu U Craiova 1948 (pe 14 mai, de la ora 18:15) și cu Petrolul Ploiești pe teren propriu (pe 20 mai, ora urmând să fie stabilită).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *