Accident rutier în această seară pe DN 73, în Valea Mare Pravăț. O tânără de 20 de ani din Boteni care conducea un autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 53 de ani din Râmnicu Vâlcea.

Tânăra șoferiță și doi copii, de 8 și 9 ani, din al doilea autoturism, au fost răniți, dar, din fericire, nu grav. Sunt în afara oricărui pericol.

Ce transmite Poliția Argeș despre accident: „Potrivit verificărilor preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, o tânără de 20 de ani din Boteni care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Brașov către Câmpulung, în localitatea Valea Mare Pravăț, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani din Râmnicu Vâlcea.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducatoarei auto și a doi minori, de 8 și, respectiv, 9 ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *