Un tânăr de 27 de ani din comuna argeșeană Cetățeni a murit astăzi după ce s-a răsturnat cu mașina pe un teren accidentat din pădurea familiei sale.

Poliția Argeș: „La data de 28 octombrie 2023, în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 că un bărbat s-ar fi răsturnat cu autoturismul pe un teren accidentat dintr-o pădure din localitatea Cetățeni.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr și grupa operativă de la Poliția Municipiului Câmpulung.

Polițiștii au stabilit că bărbatul, de 27 de ani, din Cetățeni, s-ar fi deplasat în pădure, proprietatea familiei sale, pentru a încărca material lemnos în autoturismul personal. Pe un teren în pantă, însă, s-ar fi răsturnat, fiind găsit în afara autoturismului, cu leziuni incompatibile cu viața. În urma evaluării efectuate de către cadrele medicale, bărbatul a fost declarat decedat.

Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor continua pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

ISU Argeș: „În jurul orei 17:30, un echipaj de pompieri de la Detașamentul Câmpulung a fost solicitat să intervină în cazul unui incident petrecut într-o pădure din localitatea Cetățeni.

Ajunși la locul evenimentului, au constatat că un autoturism era răsturnat pe partea laterală, iar în apropierea acestuia a fost găsit trupul unui bărbat, neîncarcerat, pentru care, din păcate, echipajul medical nu a mai putut face nimic”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *