În weekend, Adrian Bodoc, reprezentant al firmei italiene Webuild S.p.A, firmă care lucrează la tronsonul 5 Curtea de Argeș-Pitești al viitoarei autostrăzi Pitești-Sibiu, a anunțat că după Paște șoseaua de centură a municipiului Pitești va fi închisă circulației timp de un an și jumătate. Bodoc a explicat că măsura va fi luată pentru executarea nodului rutier de la Bascov al viitoarei autostrăzi și că traficul va fi deviat pe o rută alternativă (aici amănunte).

Am cerut detalii și am întrebat dacă traficul va fi deviat prin Pitești pe perioada lucrărilor. „NU, traficul NU va fi deviat prin Pitești”, declară Adrian Bodoc pentru Pitești 24.

„Devierea provizorie a traficului pe autostrada de centură Pitești (în zona nodului rutier Bascov) se va realiza pe o lungime de 800 de metri, prin execuția unui drum provizoriu (cu lățime de 7 metri) în lungul autostrazii existente. Această deviere este necesară pentru execuția pasajului pe autostrada peste strada Serelor-Depozitelor. Menționăm că acest pasaj va face parte din configurația finală a nodului rutier de la Bascov.

Devierea provizorie a traficului constă în reducerea numărului de benzi (de la două benzi pe sens, la o bandă pe sens), iar separarea fluxurilor de circulație se va realiza prin balize iluminate.

Perioada de deviere a traficului se va desfășura pe toată durata de execuție a lucrărilor din zona nodului rutier Bascov”, precizează pentru Pitești 24 reprezentanții firmei Webuild S.p.A.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *