Sâmbătă, 25 martie, un șofer în vârstă de 28 de ani nu a respectat indicațiile polițistului rutier care îl oprise pe raza orașului Mioveni. A fugit și a comis nu mai puțin de șapte contravenții.

Polițistul de la Formațiunea Rutiere Mioveni l-a oprit în trafic pe șofer sâmbătă dimineață. Omul legii a constatat că atât valabilitatea inspecției tehnice periodice, cât și a poliței de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto erau expirate. Șoferul, din Mioveni, a dat bir cu fugiții, săvârșind ulterior mai multe contravenții grave. Printre altele, a circulat pe contrasens și a produs o tamponare.

Individul a fost identificat și prins de Poliție a doua zi, duminică, 26 martie. I s-a reținut permisul de conducere și i-au fost retrase certificatul se înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare. De asemenea, a primit amenzi totalizând peste 5.000 de lei.

Sancțiunile au fost date astfel:

-două sancțiuni ca urmare a valabilității ITP expirate și o sancțiune ca urmare a valabilității poliței RCA expirate, cu o valoare cumulată de 2.605 lei. Măsuri complementare: retragerea certificatului de înmatriculare și retragerea plăcuțelor cu numerele de înmatriculare;

-cinci sancțiuni ca urmare a nerespectării indicațiilor polițistului rutier, a neopririi la semnalele polițiștilor rutieri, a depășirii fără păstrarea distanței laterale – cu tamponare, a conducerii autovehiculului pe contrasens punând astfel în pericol siguranța rutieră, precum și a neprezentării la sediul Poliției în termen de 24 de ore de la producerea unui eveniment rutier din care au rezultat pagube materiale, valoarea cumulată a sancțiunilor fiind de 2.465 de lei. Măsură complementară: reținerea permisului auto în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 240 de zile. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *