Începând de mâine, 15 decembrie 2020, timp de 3 zile, între orele 7:00-17:00, pe bulevardul I.C.Brătianu din Pitești vor fi restricții de circulație. Restricțiile vor fi instituite pentru execuția lucrărilor de branșament la rețelele edilitare la imobilul care se construiește pe I.C.Brătianu, la nr. 54 (blocul de lângă Centrul de Afaceri – Business Forum).

„Ca și implicații asupra desfășurării traficului rutier, pe bulevardul I.C.Brătianu circulația autovehiculelor – sensul giratoriu Centrul de Diagnostic sensul de mers spre intersecția cu Calea București va fi deviată pe strada Ion Câmpineanu”, informează Serviciul Siguranță Rutieră al Poliției Locale Pitești.

„Executarea lucrărilor, realizate de societatea JET CONSTRUCT PIPE S.R.L., impune reducerea părții carosabile, a vitezei autovehiculelor, a distanței de vizibilitate și a capacității de circulație pe sectorul de drum, ceea ce necesită o monitorizare permanentă și competentă pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță.

Le recomandăm conducătorilor auto care doresc să circule în zona lucrărilor să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali rutieri și semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră și să adopte o manieră de calm la volan”, transmite sursa citată.

Ne puteți urmări și pe Facebook

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *