Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (valabile până pe 18 iunie inclusiv).

Potrivit ANM, în regiunea Muntenia și județul Argeș vremea va fi frumoasă și în general normală termic pe parcursul acestei săptămâni. Până duminică, 11 iunie, se va încălzi treptat, astfel că temperaturile maxime se vor situa, în medie, între 25 și 28 de grade.

Săptămână viitoare media maximelor va fi în jurul a 28 de grade, puțin mai scăzută marți, 13 iunie, și miercuri, 14 iunie.

Regimul termic nocturn va avea variații între 10 și 14 grade, cu valorile cele mai scăzute în zilele de 7, 8, 14 și 15 iunie.

Ploile ar urma să revină săptămâna viitoare. Probabilitatea pentru averse va crește după data de 12 iunie, când acestea vor fi mai frecvente după-amiaza, conform estimărilor de vreme date publicității de meteorologi.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *