Update, ora 08:20

Poliția Argeș: „DN 73D Davidești, accident cu două autoturisme în cursul nopții. Ambele autivehicule ieșite în afara carosabilului (unul dintre conducătorii auto a decedat).

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni a rezultat că un tânăr de 18 de ani din Hârtiești care conducea un autoturism pe DN 73D pe raza comunei Davidești, având sensul de deplasare dinspre Mioveni spre Câmpulung, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, posibil pe fondul depășirii neregulamentare și al vitezei excesive, a intrat în coliziune cu autoturismul pe care îl depășea, condus în același sens de un tânăr de 22 de ani din Hârtiești. Ambele autovehicule au iesit în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a survenit decesul conducătorului auto de 22 de ani.

Din celălalt autoturism, doi dintre cei trei ocupanți au suferit leziuni, respectiv conducătorul auto de 18 ani și un pasager de 39 de ani din Hârtiești, ambii fiind transportați la spital pentru investigații medicale.

Conducătorul auto de 18 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform articolelor 192 și 196 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”. 

Update, ora 03:35

ISU Argeș: „Echipajele medicale au mai evaluat două persoane, ambele din cel de al doilea autoturism implicat, iar în urma acordării îngrijilor medicale la fața locului, persoanele sunt transportate la spital”. 

Update, ora 03:30

„Persoana decedată este un tânăr în vârstă de 22 de ani. La sosirea echipajelor, era singur în autoturism”, potrivit ISU Argeș.

Știrea inițială, ora 03:15

ISU Argeș: „În aceste momente pompierii acționează cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim-ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ, la un accident rutier produs în comuna Davidești, în care sunt implicate două autoturisme.

Forțele operative ajunse la locul solicitării au constatat că unul dintre vehicule a lovit un stâlp. În interiorul autoturismului a fost identificată o victimă încarcerată și s-a început efectuarea manevrelor pentru extragerea acesteia.

Din nefericire, persoana a fost declarată decedată”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *