Update, ora 19:00 

Primăria Pitești comunică: „A fost remediată alimentarea cu energie a consumatorilor casnici. Problema iluminatului public urmează a fi rezolvată, după eliminarea pericolului reprezentat de lipirea firelor electrice din cauza scurtcircuitului creat.

În această după-amiază, în jurul orei 15:30, în zona Trivale Parc, au căzut doi stâlpi de curent electric, acest lucru angrenând și trei copaci – care s-au prăbușit, cauza fiind afânarea excesivă a solului pe fondul precipitațiilor din ultimele zile.

Au fost afectate câteva bănci, iluminatul public din zonă, precum și alimentarea cu energie electrică a locuințelor de pe strada Frasinului.

De la ora 16:00 se lucrează intensiv pentru remedierea situației, prioritară fiind restabilirea legăturilor necesare furnizării energiei electrice utilizatorilor afectați. Ulterior, SPEP va interveni pentru refacerea aspectului zonei”.

Știrea inițială, ora 16:15 

Un echipaj de pompieri cu o autospecială intervine la această oră în parcul Trivale din Pitești, în zona restaurantului Grota Rece.

Intervenția este pentru degajarea unor copaci căzuți peste cablurile de curent electric.

 

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *