Deputatul USR Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al Piteștiului, este categoric: nici în județul Argeș PNL nu reprezintă alternativa la PSD. „Noi suntem cei care vom da PSD-ul la o parte din județul Argeș!”, a spus Moșteanu la lansarea de astăzi a candidaților Alianței Dreapta Unită pentru alegerile locale din iunie.

Ionuț Moșteanu l-a criticat pe Cristian Gentea, primarul pesedist al municipiului Pitești. Printre altele, l-a acuzat pe Gentea că este groparul echipei de fotbal FC Argeș, un simbol al orașului. „FC Argeș este al piteștenilor și îl voi da înapoi piteștenilor! Îl voi lua de la PSD și de la Gentea și îl voi da înapoi piteștenilor”, a afirmat Ionuț Moșteanu.

Amintim că astăzi, la Ramada Events din Pitești, s-a desfășurat lansarea oficială a candidaților Alianței Dreapta Unită pentru alegerile locale din Argeș de pe data de 9 iunie 2024. La eveniment au participat și liderii de la centru ai Alianței, Cătălin Drulă (USR), Eugen Tomac (PMP) și Ludovic Orban (Forța Dreptei) – aici amănunte și imagini.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *