Noi imagini de pe șantierul viitoarei Săli Polivalente din Pitești au fost date publicității de firma constructoare (CON-A, din județul Sibiu):

Sala Polivalentă care se construiește în Pitești ar putea fi gata până la finalul acestui an, potrivit anunțului făcut de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila-Zoltan Cseke, cu ocazia vizitei sale pe șantier, pe 8 aprilie.

„Constructorul chiar are capacitatea de a finaliza Sala Polivalentă până la sfârșitul acestui an”

„Este o investiție de 94,1 milioane de lei din bugetul Ministerului Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiți, și care are termen de finalizare 6 mai 2022. Din ceea ce am văzut la fața locului, lucrările avansează foarte bine și constructorul – din ce mi-a spus – chiar are capacitatea de a finaliza Sala Polivalentă până la sfârșitul acestui an.

Am asigurat atât constructorul, cât și autoritățile locale și județene că avem finanțare în bugetul Ministerului Dezvoltării pentru această investiție. Evident, ne-am bucura – cu respectarea calității – ca această Sală Polivalentă, dacă este posibil, să fie predată comunității locale chiar anul acesta.

Nu punem presiune mai mare decât trebuie pe antrerprenor. Este un antreprenor serios (n.r. – firma CON-A din județul Sibiu), care a mai făcut săli polivalente, mai are investiții de acest gen. Avem această încredere, ca municipiul Pitești și județul Argeș să aibă chiar anul acesta o nouă sală polivalentă, cu 4.071 de locuri în tribune și care mai pot fi extinse cu scaune sau cu un sistem rabatabil, în funcție de evenimentul sportiv sau de altă natură care se va desfășura”, afirma Cseke la timpul respectiv.

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *