Primarul Ion Georgescu le transmite un ultim avertisment proprietarilor de terenuri din Mioveni care sunt neîngrijite. Dacă proprietarii nu își vor face ordine în „ogradă”, o va face Primăria, pe banii proprietarilor.

„Atenție! Potrivit Legii nr. 273 din 2020, li se permite autorităţilor locale să facă lucrări de curăţenie, igienizare sau deratizare pe proprietăţile private neîngrijite, fără acordul proprietarului, dar pe banii proprietarului!

(…) Administrația locală din Mioveni le atrage atenția tuturor proprietarilor de terenuri asupra responsabilității întreținerii proprietăților private.

Pe raza orașului au fost identificate mai multe proprietăți private aflate în stare de degradare, cu vegetație abundentă ori pe care sunt depozitate diverse materiale și obiecte care pot avea un impact negativ asupra mediului, motiv pentru care proprietarii au fost notificați să desfășoare activități de curățenie și amenajare a zonelor respective.

Dacă proprietarii de terenuri neîngrijite sau imobile nu acționează în termenul de 30 de zile sau în alt termen stabilit de Primărie, reprezentanții autorității locale vor putea efectua, în numele și pe cheltuiala proprietarului, acțiuni de curățare, igienizare ori salubrizare, potrivit legii”, avertizează primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *