Jurnaliștii au fost invitați de Primărie să viziteze astăzi câteva obiective din municipiu la care se desfășoară lucrări. Printre acestea, și viitoarea Sală Polivalentă, de pe strada Basarabiei.

Termenele anunțate inițial pentru finalizarea investiției nu au fost respectate.

Potrivit contractului încheiat cu firma constructoare CON-A (din județul Sibiu), termenul de finalizare a Sălii Polivalente din Pitești era luna mai 2022. Autoritățile au susținut, însă, în repetate rânduri că Sala va fi gata chiar mai devreme, în luna noiembrie a anului trecut (aici subiectul pe larg).

În februarie anul acesta, primarul Cristian Gentea susținea că Sala Polivalentă va fi gata în luna aprilie 2022 (aici amănunte).

Astăzi a fost anunțată luna septembrie a acestui an ca perioadă pentru recepția lucrărilor și luna noiembrie ca perioadă pentru găzduirea de către Sala Polivalentă din Pitești a primei competiții sportive.

Amintim că Sala Polivalentă din Pitești este o investiție de 94,1 milioane de lei, realizată cu bani din bugetul Ministerului Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.