Jandarmeria Argeș informează: „În weekend, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 și de verificare a respectării măsurilor sanitare impuse.

În ziua de 6 martie 2021, jandarmii au constatat că în interiorul unui restaurant din comuna Lunca Corbului se desfășura o petrecere privată (botez), la care participau mai multe persoane. Organizatorul evenimentului a fost amendat cu 2.000 de lei, iar petrecerea a fost oprită.

În ziua de 7 martie, jandarmii argeșeni au oprit o petrecere privată (cununie civilă) care avea loc în interiorul unui restaurant din zona centrală a municipiului Pitești (n.r. – de pe bulevardul I.C. Brătianu), același ca și vineri, 5 martie, când s-a desfășurat o acțiune similară (n.r. – aici amănunte).

Administratorul localului și organizatorul evenimentului au fost sancționați și de această dată cu câte 2.000 de lei fiecare, iar petrecerea a fost stopată”.

În perioada stării de alertă (prelungită cu 30 de zile începând din 12 februarie 2021), din cauza pandemiei de COVID-19, petrecerile publice sau private în spații închise sau deschise sunt interzise.(Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *