Jandarmeria Argeș informează: „În weekend, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 și de verificare a respectării măsurilor sanitare impuse.

În ziua de 6 martie 2021, jandarmii au constatat că în interiorul unui restaurant din comuna Lunca Corbului se desfășura o petrecere privată (botez), la care participau mai multe persoane. Organizatorul evenimentului a fost amendat cu 2.000 de lei, iar petrecerea a fost oprită.

În ziua de 7 martie, jandarmii argeșeni au oprit o petrecere privată (cununie civilă) care avea loc în interiorul unui restaurant din zona centrală a municipiului Pitești (n.r. – de pe bulevardul I.C. Brătianu), același ca și vineri, 5 martie, când s-a desfășurat o acțiune similară (n.r. – aici amănunte).

Administratorul localului și organizatorul evenimentului au fost sancționați și de această dată cu câte 2.000 de lei fiecare, iar petrecerea a fost stopată”.

În perioada stării de alertă (prelungită cu 30 de zile începând din 12 februarie 2021), din cauza pandemiei de COVID-19, petrecerile publice sau private în spații închise sau deschise sunt interzise.(Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.