Roland Oliver Ștefan (USR), candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al Mioveniului: „Îmi iubesc orașul, de aceea am ales să candidez anul acesta la Primărie.

Primele obiective pe care vreau să le îndeplinesc sunt pentru tineri.

Vreau să amenajez spații verzi cu teatre de vară, pentru că un oraș fără repere culturale este ca o formă fără fond. Vreau ca Mioveniul să evolueze către un nivel înalt prin organizarea de evenimente de cultură națională și internațională.

Pe de altă parte, îmi doresc ca progresul economic al orașului să nu se bazeze doar pe uzina Dacia, de aceea vreau să atrag investitori, scopul fiind obținerea autonomiei comerciale.

Vă îndemn să veniți la vot în număr cât mai mare, pentru că de data aceasta avem ocazia să realizăm lucruri cu adevărat mărețe pentru Mioveni!”.

„Anul acesta va fi unul crucial pentru cetățenii din Mioveni! După ce Ion Georgescu și-a dat arama pe față, cetățenii Mioveniului vor o conducere corectă, stabilă și incoruptibilă. Ștefan Roland Oliver este candidatul necesar pentru acest rol și și-a lansat candidatura la Primăria Mioveni”, transmite USR Mioveni.

La rândul său, Bogdan Badea, coordonatorul politic din partea USR pentru zona de sud a județului Argeș, declară: „Roland este manager bancar. Este un bun profesionist în domeniul finanțelor și managementului administrativ. Am fost colegi de liceu și pot spune că încă de atunci puteam observa notorietatea sa, provenită din respect pentru colegi și pentru cuvântul dat. De altfel, datorită acestor atuuri a dobândit această funcție în conducerea băncii.

Am încredere în el, sunt convins că va fructifica mandatul de primar și că va face o treabă bună pentru cetățenii Mioveniului”.

Roland Oliver Ștefan (foto) are 44 de ani și este director de sucursală bancară în Mioveni.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *