Vremea în regiunea Muntenia și județul Argeș se va răci semnificativ și va ploua, potrivit estimărilor de vreme comunicate cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie, estimări pentru perioada 15-28 aprilie.

Luni și marți (15 și 16 aprilie) vremea va rămâne extrem de caldă pentru această perioadă, călduroasă în timpul după-amiezelor, cu temperaturi maxime de peste 30…32 de grade.

Ulterior, însă, vremea va intra într-un proces de răcire, chiar accentuată după 18 aprilie, astfel încât pentru a doua jumătate a acestei săptămâni sunt prognozate valori termice diurne în general de 15…16 grade.

Săptămâna viitoare, tendința va fi de încălzire treptată, astfel încât spre finalul lunii se va ajunge la o medie a temperaturilor maxime de 20…22 de grade.

Media temperaturile minime va fi de peste 12…14 grade în primele nopți, va scădea până la 4 grade în perioada 19 – 23 aprilie, iar apoi va urma o creștere ușoară și treptată, până la valori de 7…8 grade la finalul intervalului.

Vor fi ploi începând din a doua parte a nopții de marți spre miercuri (16/17 aprilie) și până joi dimineața (18 aprilie), local însemnate cantitativ. Proabilitatea pentru ploi se va menține ridicată și în zilele următoare (până în 22 aprilie), apoi aceastea se vor semnala pe arii mai restrânse.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *