USR Argeș solicită PNL să oprească atacurile împotriva Elenei Lasconi. „Procesul câștigat arată clar că prefectul PNL Radu Perianu nu a făcut altceva decât să execute un ordin politic. Când a decis să atace în instanță autorizația de construcție a bulevardului Pardon, Radu Perianu a motivat că este „o obligație legală”. Dacă alege să facă recurs, nu face altceva decât să blocheze în continuare proiectul”, transmite USR Argeș.

USR Argeș, comunicat de presă: „Tribunalul Argeș i-a dat dreptate Elenei Lasconi. Primarul USR din Câmpulung a câștigat, în primă instanță, procesul pentru bulevardul Pardon.

USR Argeș solicită PNL să oprească atacurile împotriva Elenei Lasconi. Procesul câștigat arată clar că prefectul PNL Radu Perianu nu a făcut altceva decât să execute un ordin politic. Când a decis să atace în instanță autorizația de construcție a bulevardului Pardon, Radu Perianu a motivat că este „o obligație legală”. Dacă alege să facă recurs, nu face altceva decât să blocheze în continuare proiectul.

Narcis Mircescu, președintele USR Arges: „Mii de câmpulungeni suferă din cauza deciziei PNL Argeș de a-l folosi pe Radu Perianu pentru a bloca proiectele Elenei Lasconi. Sper să nu decidă să facă recurs și să amâne construcția unui bulevard de care se pot bucura miile de argeșeni. Jocurile politice trebuie să înceteze”.

Ionut Moșteanu, deputat USR Argeș și vicepreședinte USR: „Oamenii văd cine construiește și cine vrea să blocheze. PNL nu câștigă nimic din acest atac electoral.

Radu Perianu este prefectul PNL, propus de PNL Argeș. Răspunde la o comandă politică și trebuie să se oprească. Sunt speriați când văd cum Elena arată unui județ întreg ce înseamnă o primărie condusă de USR.

Le cer doamnei Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș, și domnului Radu Perianu, prefectul de Argeș, să oprească atacul politic împotriva Elenei Lasconi. Nu are niciun motiv să facă recurs la decizia Tribunalului Argeș”.

Primăria Câmpulung, condusă de Elena Lasconi (USR), a câștigat ieri în primă instanță, la Tribunalul Argeș, procesul intentat în contencios administrativ de Instituția Prefectului, condusă de Radu Perianu (PNL) în privința lucrărilor de modernizare a bulevardului Pardon din centrul municipiului (aici amănunte).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *