Update, ora 15:15

Prefectul Radu Perianu a organizat o conferință de presă cu privire la înfrângerea suferită în prima instanță de judecată în fața Primăriei Câmpulung. Perianu a spus că așteaptă motivarea hotărârii emise de judecătorii de la Tribunalul Argeș, după care va cere un punct de vedere Inspectoratului de Stat în Construcții. Ulterior, a dat el de înțeles, va decide în ceea ce privește formularea unui eventual recurs.

Știrea inițială, ora 13:00

Cu puțin timp în urmă, Elena Lasconi (USR) a anunțat că Primăria Câmpulung a câștigat în primă instanță, la Tribunalul Argeș, procesul intentat în contencios administrativ de Instituția Prefectului în privința lucrărilor de modernizare a bulevardului Pardon din centrul municipiului.

„Am câștigat procesul cu bulevardul Pardon în primă instanță!”, transmite Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung.

Președintele USR Argeș, senatorul Narcis Mircescu, face un apel către prefectul Radu Perianu (PNL) să nu formuleze recurs, astfel încât situația să fie în sfârșit deblocată, iar lucrările să poată continua și să fie finalizate: „Fac apel la prefectul județului Argeș să oprească chinul cetățenilor din Câmpulung și să nu prelungească inutil un proces care afectează întreaga comunitate musceleană”.

Amintim că lucrările de reabilitare a bulevardului emblematic al Câmpulungului au fost brusc sistate după ce, în primăvara anului trecut, Instituția Prefectului a cerut în justiție anularea autorizației de construire. Prefectul Radu Perianu a motivat că demersul era obligatoriu, fiind inițiat la solicitarea Inspectoratului de Stat în Construcții. ISC a reclamat la Prefectură nereguli cu privire la autorizarea de construire, emisă de administrația precedentă a municipiului Câmpulung. Elena Lasconi și USR l-au acuzat, însă, pe prefect că demersul său nu urmărește legalitatea, ci este o hărțuire politică.

Distribuie
  • Elena Lasconi a bătut recordul

    Administrația Lasconi a bătut recordul: cea mai mare investiție în educație din istoria Câ…
  • Pericol la bloc, în Argeș

    Vântul face probleme și în județul Argeș. Cu puțin timp în urmă, rafalele au desprins foi …
  • USR Argeș, apel tranșant

    După cum v-am informat, astăzi a fost publicată motivarea hotărârii Tribunalului Argeș ref…
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *