Cei 24 de noi membri ai Biroului Național al USR au fost aleși prin votul celor 600 de delegați care au participat la Congresul extraordinar al partidului, organizat în weekend. Printre cei 24 se numără și deputatul de Argeș Ionuț Moșteanu.

Potrivit statutului USR, cel de-al 25-lea membru al Biroului Național este președintele partidului, ales prin votul electronic al tuturor membrilor.

„Când am vorbit despre reconstrucția partidului, nu am aruncat vorbe în vânt. Eu am promis – și de asta mă țin – că voi aduce voci reprezentative din partid, alese democratic, la aceeași masă și vom arăta împreună că USR este singura speranță pentru o Românie care pare că s-a colorat toată în roșu. România merită un viitor bun și, împreună, o echipă USR unită și puternică poate să construiască acest viitor pentru țara noastră. Am încredere în colegii mei, am încredere în toți oamenii de bună-credință din țara asta care înțeleg că nu reconstruim un partid, ci o mișcare menită să ducă la bun sfârșit ce am început în 1989”, afirmă Elena Lasconi, președinta USR.

Noul Biroul Național al USR este alcătuit, în ordine alfabetică, din următorii:

Armand Clotilde-Marie-Brigitte

Baciu Cristian-Mihai

Bogdan Horia-Daniel

Coliban Allen

Costescu Anisia-Georgiana

Dinică Silvia-Monica

Drăgoescu Cezar-Mihail

Echert Adrian

Fritz Dominic Samuel

Gârbacea Florin-George

Ion Stelian-Cristian

Mălureanu Liviu

Mihaiu Radu-Nicolae

Miruță Radu-Dinel

Moșteanu Liviu-Ionuț

Murariu Oana

Năsui Claudiu-Iulius-Gavril

Nistor Andrei

Prună Cristina-Mădălina

Stanciu-Viziteu Lucian-Daniel

Tanasă Ștefan

Țoiu Oana-Silvia

Vasile-Voiculescu Vlad

Wiener Adrian.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *