Update, ora 17:20 

Biroul de presă al Poliției Argeș comunică: „În urma informaţiilor apărute în spatiul public referitoare la un autoturism sustras în cursul nopții precedente, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în urma unei sesizări primite pe 15 ianuarie 2021 cu privire la furtul unui autoturism de pe raza municipiului Piteşti. Toate patrulele aflate în teren desfăşoară activităţi specifice, autoturismul fiind dat în atenţie. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, în vederea recuperării prejudiciului şi a luării măsurilor legale care se impun”.

Știrea inițială, ora 14:05

Noaptea trecută, 14 spre 15 ianuarie 2021, un autoturism (foto) a fost furat din parcarea blocului 24 din cartierul piteștean Craiovei.

Proprietarul mașinii a făcut plângere la Poliție și anunță că oferă recompensă pentru găsirea autoturismului furat.

„Auto furat în cursul noptii de 14 spre 15 ianuarie din zona Craiovei, din parcarea blocului 24. Cine are informații vă rog să mă contactați. Ofer recompensă! Număr de telefon: 0735.226.700”, anunță persoana păgubită.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *