Update, ora 10:05

ISU Argeș: „O victimă – de 37 de ani – a fost încarcerată și a suferit un atac de panică. A fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Militarii au folosit accesoriile de descarcerare din dotarea autospecialei pentru extragerea acesteia”.

Update, ora 09:40

Biroul de presă al Poliției argeșene precizează: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un bărbat de 37 de ani din Pitești, care conducea un autoturism din direcția bulevardul Nicolae Bălcescu spre Aleea Negoiu, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din direcția Depozitelor către bulevardul Nicolae Bălcescu, autoturism condus de o femeie de 51 de ani din Căteasca.

Din impact, primul autoturism a fost proiectat într-o mașină parcată.

În urma accidentului, o femeie de 37 de ani din Pitești, pasageră în primul autoturism, a rămas blocată în vehicul și a fost nevoie de intervenția echipajelor specializate pentru extragerea acesteia. De asemenea, conducătoarea auto a celui de al doilea autoturism și un pasager din acesta (un bărbat de 53 de ani din Pitești) au fost răniți ușor și transportați la spital pentru investigații suplimentare.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Update, ora 08:15

„Trei victime, dintre care una încarcerată”, informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Știrea inițială, ora 08:00

Două autoturisme au fost implicate cu puțin timp în urmă într-un accident de circulație în nordul Piteștiului, în zona intersecției străzilor Calea Bascovului și Negru Vodă cu bulevardul Nicolae Bălcescu.

La fața locului intervin trei echipaje de pompieri – pentru descarcerare, asigurarea zonei și asistență medicală – alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Potrivit primelor informații, o persoană ar fi încarcerată. Vom reveni cu amănunte despre circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *