Un piteștean în vârstă de 62 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a „insistat” să fure până a fost arestat preventiv.

Ieri, polițiștii de investigații criminale de la Secția 1 din Pitești, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat un dosar penal pe numele bărbatului. Pe 3 noiembrie, acesta a furat un portofel în care se aflau bunuri personale și 300 de lei, iar pe 4 noiembrie a fost surprins în timp ce sustrăgea dintr-un bagaj de mână tot un portofel, conținând bunuri personale și suma de 170 de lei.

În acest dosar, pe 5 noiembrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, dar ulterior a primit doar control judiciar, fiind pus, practic, în libertate.

Tot ieri, același individ a fost din nou reținut de oamenii legii, într-un alt dosar: pe 17 noiembrie a furat iar un portofel, dintr-un rucsac purtat la spate de către o persoană vătămată. S-a întâmplat într-un autobuz Publitrans. În portofel erau, printre alte bunuri personale ale păgubitului, și 20 de lei.

De această dată, ulterior reținerii pentru 24 de ore, în cursul zilei de astăzi, hoțul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură decisă de Judecătoria Pitești.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *