Luni, 18 septembrie 2023, la Spitalul Orășenesc Mioveni își va începe activitatea Ana Maria Stancu, medic endocrinolog.

Argeșeancă, în vârstă de 31 de ani, dr. Ana Maria Stancu este absolventă a Universităţii de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, cu rezidențiat la Institutul Național de Endocrinologie „C.I. Parhon”.

Este membră a Colegiului Medicilor din București, a Societății Române de Endocrinologie și a Societății Europene de Endocrinologie și are competențe în ecografia endocrină.

Consideră că „este extrem de important ca setul anual de analize de rutină să includă hormonii tiroidieni TSH și FT4, care sunt și decontați de stat, pentru a putea identifica rapid o eventuală disfuncție tiroidiană”.

Pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie. Programul noului medic endocrinolog de la Spitalul Mioveni va fi următorul: luni, miercuri și vineri între orele 08:00 şi 15:00, iar marți și joi între orele 13:00 și 20:00.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *