O nouă sală de evenimente (pentru organizarea de nunți, botezuri, petreceri private și corporate etc.) ar urma să fie construită în Pitești, pe strada Digului, în zona falezei râului Argeș.

Construcția va fi ridicată pe un teren de 3.056 de mp și va avea un regim de înălțime P+1 E, cu locuri de joacă pentru copii și parcaje.

Investiția va fi realizată de o firmă din Pitești, SC Florea Best Construct SRL, care deține în proprietate terenul. Amănunte despre proiect, AICI.

Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) va trebui să obțină avizul Consiliului Local Pitești. Ulterior avizării, propunerile din PUD vor sta la baza următoarelor faze de proiectare (Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire și Proiectul Tehnic). Pe 15 iulie, PUD-ul va fi supus aprobării în Consiliul Local (click pe imagine pentru vizualizare):

Amintim că în luna martie a acestui an Consiliul Local a aprobat construirea în aceeași zonă a unui restaurant, cu piscină exterioară și terasă pentru organizarea de evenimente private (aici subiectul pe larg). (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.