Echipa de la Compartimentul de Ortopedie şi Traumatologie al Spitalului Orășenesc Mioveni s-a mărit, după ce la concursul organizat de unitatea spitalicească a fost promovat medicul specialist Theodor Popa.

Dr. Theodor Popa este specializat în chirurgia genunchiului și a activat la Spitalul Clinic de Urgență București – Spitalul Floreasca și la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, având colaborări şi cu clinici private.

Domeniile sale de interes profesional sunt chirurgia artroscopică (genunchi, umăr, gleznă), protezarea articulară (șold, genunchi, umăr), traumatologie – osteosinteza fracturilor membrului toracic și pelvin și chirurgia piciorului.

Este membru al Societăţii Române de Ortopedie și Traumatologie, al Societății de Artroscopie și Traumatologie Sportivă și al Societății Știintifice Române de Oxigen-Ozono Terapie.

Theodor Popa va face echipă la Spitalul Mioveni cu Cătălin Stoian, medic specialist Ortopedie și Traumatologie.

Pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie/specialist.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.