Pe 1 februarie 2022, Carlos Carrinho va prelua funcția de director executiv al Uzinei Vehicule Dacia, urmând să îndeplinească și rolul de coordonator al platformei industriale din Mioveni. Anunțul a fost făcut astăzi de Automobile Dacia.

Carrinho va prelua noua responsabilitate de la Miguel Oliver Boquera, care, de la 1 februarie anul viitor, va deveni director al uzinelor din Tanger și Casablanca (Maroc).

În vârstă de 55 de ani, Carlos Carrinho este acum director al Uzinei Renault din Curitiba (Brazilia). Absolvent al Universității Federale din Rio de Janeiro, specializarea Inginerie Navală, şi deținător al unui master în ingineria structurilor metalice, Carrinho a lucrat începând din anul 1999 în industria de automobile, deținând funcții de conducere în companiile Volkswagen şi Jaguar Land Rover înainte de a se alătura, în 2018, Grupului Renault.

„Mă bucur să mă alătur echipelor uzinei de la Mioveni, uzina leagăn a mărcii Dacia. O uzină recunoscută în cadrul Renault Group pentru performanța industrială şi pentru nivelul de calitate a fabricației. Sunt nerăbdător ca, împreună cu viitorii colegi, să lucrăm pentru a crește în continuare competitivitatea şi atractivitatea produselor noastre”, declară Carlos Carrinho. (Sursă foto: valor.globo.com)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *