Locuitorii municipiului Câmpulung Muscel și din comunele limitrofe au rămas fără apă potabilă, din cauza unei avarii. Furnizorul susține că lucrările de remediere a avariei se vor încheia diseară, în jurul orei 21:00.

„Din cauza unei avarii la conducta de aducțiune apă brută de pe teritoriul comunei Lerești, locuitorii municipiului Câmpulung și ai comunelor limitrofe Valea Mare Pravăț, Bughea de Sus, Bughea de Jos, Schitu Golești și parțial Lerești vor rămâne fără apă potabilă.

Angajații SC Edilul CGA SA au intervenit de la ora 01:00 noaptea pentru remedierea avariei. Dacă nu vor apărea probleme neprevăzute, lucrările se vor finaliza în jurul orei 21:00.

După remedierea defecțiunilor, vor urma procedurile de umplere a conductei de aducțiune, care va dura aproximativ 7 ore.

Se va asigura un debit minim prin alimentarea de rezervă, dar apa va avea turbiditate. Se poate folosi pentru uz casnic.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru ca reluarea alimentării să se facă în cel mai scurt timp posibil”, informează furnizorul. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.