Primul eveniment grav la alegerile de astăzi din România: un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit în secția de votare. S-a întâmplat în comuna Alunu din județul Vâlcea.

Bărbatului i s-a făcut subit rău și a intrat în stop cardio-respirator. A suferit un infarct. De altfel, era cunoscut cu probleme cardiace.

Două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță au ajuns de urgență la fața locului. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, fiind declarat decesul.

Incidente electorale în județul Argeș

„În cursul acestei zile au fost semnalate 10 posibile incidente sau fapte ilegale în context electoral. Toate sesizările cu caracter electoral primite sunt gestionate corespunzător și în mod echidistant, după încheierea verificărilor urmând a se stabili care dintre acestea se confirmă.

Până la ora 13:00 au fost întocmite 4 dosare penale (tentativă la împiedicarea exercitării drepturilor electorale – două cazuri, furt – un caz, fals – un caz) și au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale pentru fapte prevăzute de legislația electorală, în valoare totală de 4.000 de lei (continuarea propagandei electorale – un caz, refuzul de a se conforma președintelui biroului electoral al secției de votare – un caz și nerespectarea prevederilor legale cu privire la prezența altor persoane în cabina de vot – două cazuri)”, transmite IPJ Argeș.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *