Naționala feminină de handbal a României va desfășura un cantonament de pregătire în Pitești și va disputa un meci de calificare la Mondiale cu Portugalia în noua Sală Polivalentă Pitești Arena (foto). Partida se va juca pe 8 aprilie 2023, de la ora 17:00. 

„Am semnat Protocolul de colaborare dintre Primăria Municipiului Pitești și Federația Română de Handbal ca echipa națională de handbal feminin să desfășoare la Pitești un cantonament de pregătire, care să includă și super meciul de calificare la Mondiale cu Portugalia.

Între 1 și 10 aprilie 2023, fetele se vor antrena în orașul nostru în vederea disputării barajului de calificare. Meciul tur de calificare cu naționala Portugaliei va avea loc pe 8 aprilie, de la ora 17:00, în polivalenta Pitești Arena.

Returul se va disputa pe 12 aprilie, în Portugalia, iar echipa calificată va participa la Mondialul 2023, care se va desfășura în Danemarca, Norvegia și Suedia, între 30 noiembrie și 17 decembrie.

Așadar, pe 8 aprilie vom fi cu toții în Pitești Arena pentru a le susține pe fetele noastre”, a anunțat, cu puțin timp în urmă, primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *