Biroul de Informare și Relații Publice al Tribunalului Argeș confirmă astăzi informația furnizată vineri de Pitești 24 cu privire la existența în instituție a unui focar de COVID-19.

Potrivit sursei citate, până acum la Tribunalul Argeș au fost confimate 13 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2: 1 judecător, 7 grefieri, 1 specialist IT, 1 funcționar public, 2 angajați din personalul conex și 1 angajat din personalul contractual.

Ca urmare a acestei situații, conducerea instituției a prelungit perioada de sistare a activității fizice cu publicul a compartimentului Arhivă-Registratură și restrângerea în general a activității Tribunalului Argeș.

„Prin Decizia nr. 28/20.11.2020 emisă de preşedintele instanţei, s-a dispus prelungirea sistării activităţii cu publicul la compartimentul Arhivă-Registratură pentru perioada 23 noiembrie-4 decembrie 2020, iar în funcţie de situaţia epidemiologică la zi măsura urmând a fi reevaluată, toate operaţiunile urmând a se desfăşura on-line, prin poștă, fax sau alte mijloace de comunicare.

Având în vedere necesitatea desfăşurării activităţii în condiţii de siguranţă medicală pentru personalul instanţei şi pentru justițiabili, la data de 23.11.2020 a avut loc Adunarea Generală a judecătorilor Tribunalului Argeş, în care s-a hotărât, cu majoritate, restrângerea activităţii Tribunalului Argeş în perioada 24 noiembrie-08 decembrie 2020 inclusiv, în raport de existenţa unui număr de 13 cazuri de COVID -19 confirmate, urmând ca în perioada respectivă să fie soluţionate doar cauzele urgente, similare celor prevăzute în starea de urgenţă”, Despre ce cauze urgente este vorba, amănunte aici.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *