Update, ora 12:00

Poliția Argeș transmite: „În ziua de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că un accident rutier grav s-a produs între un autoturism și un tren pe strada Găvenii din municipiul Pitești.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești a rezultat că un bărbat de 52 de ani din Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Găvenii, din direcția strada Depozitelor către bulevardul Nicolae Bălcescu, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, semnalizată corespunzător, a intrat în coliziune cu un tren personal, condus de un bărbat de 26 de ani din Pitești, mecanic de locomotivă.

Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului și al unui bărbat de 69 de ani din Bascov, pasager pe locul din dreapta față al autoturismului.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment”.

Update, ora 11:10

În accident au decedat șoferul autoturismului, un piteștean de 52 de ani, și pasagerul de pe scaunul din dreapta față, un bărbat de 69 de ani din Bascov. Pompierii i-au găsit încarcerați, cu leziuni incompatibile cu viața.

Călătorii din tren nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Știrea inițială, ora 10:45

Un grav accident s-a produs, cu puțin timp în urmă, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Găvenii din Pitești. Două persoane din autoturism au murit, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren. Vom reveni ce detalii.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *