Un șofer în vârstă de 71 de ani din Rucăr a murit, cu puțin timp în urmă, într-un accident. Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi făcut infarct la volan.

Șoferul conducea un autoturism pe strada Brașovului din comuna argeșeană Rucăr. I s-ar fi făcut rău, mașina a ieșit de pe partea carosabilă și a intrat într-un gard.

Primii care i-au efectuat manevrele de resuscitare, șoferul fiind găsit în stare de inconștiență, au fost pompierii din Rucăr, până la sosirea unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, declarându-se decesul.

Poliția Argeș informează: „Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați că un eveniment rutier s-a produs pe raza localității Rucăr, iar un bărbat a decedat.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung a rezultat că un bărbat de 71 de ani din Rucăr, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brașovului din Rucăr, din direcția Câmpulung către Brașov, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul unui imobil.

Bărbatul a fost găsit inconștient și, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, a fost declarat decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.

Amintim că alți doi bărbați au murit astăzi într-un accident în județul Argeș, în Pitești (aici subiectul pe larg).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *