Toate stațiile RAR și ITP se închid temporar în acest weekend. Anunțul a fost făcut de Registrul Auto Român.

„Îmbunătățim și aducem un upgrade sistemului informatic al RAR. Din acest motiv, începând de vineri, 13 noiembrie 2020, ora 14:00, și până luni, 16 noiembrie 2020, ora 08:00, vom fi în imposibilitatea de a vă furniza orice fel de servicii care țin de evidența inspecțiilor tehnice periodice. Prin urmare, în acest interval inclusiv activitatea stațiilor ITP autorizate va fi suspendată, prestațiile ITP neputând fi înregistrate în sistemul informatic.

De asemenea, toate activitățile on-line vor fi suspendate, inclusiv site-ul www.rarom.ro, aplicația ”Istoric Vehicul” și programările.

Vă punem în vedere toate aceste aspecte pentru a vă oferi timp să verificați când expiră inspecția tehnică periodică a vehiculului dumneavoastră și să puteți acționa în consecință.

Am ales să facem aceste operațiuni de mentenanță și upgrade strict necesare în weekend pentru a limita cât mai mult posibil impactul asupra activităților dedicate dumneavoastră.

Aplicația informatică de evidență a inspecțiilor tehnice periodice (SIRAR) a funcționat fără sincope încă de la lansarea ei, în anul 2007”, informează RAR.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *