O femeie a fost găsită astăzi decedată într-o cameră a Hotelului Yaky din centrul Piteștiului. Femeia avea 35 de ani și era din județul Ilfov.

Tânăra nu avea urme de violență pe corp. Cauza morții va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale.

„În ziua de 5 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că în camera unei unități de cazare din municipiul Pitești a fost găsită o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, constatând că persoana decedată este o femeie de 35 de ani din județul Ilfov.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal (n.r. – ucidere din culpă), în care cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Din primele verificări, nu au fost descoperite urme de violență, iar pentru stabilirea cauzei decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei și luarea măsurilor legale care se impun”, informează Poliția Argeș.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *