O tânără familie din Pitești are nevoie de ajutorul nostru. Raluca Mihaela, mama unui băiețel minunat în vârstă de nici doi ani, a fost diagnosticată cu tumoră malignă. Este diagnosticul care a dat peste cap viața unui cuplu fericit până la aflarea cumplitei vești din partea doctorilor.

Există, însă, speranță. Urmează ca Raluca Mihaela, care în curând va împlini 35 de ani, să efectueze șase ședințe de chimioterapie la prestigiosul Medical Park Hospital din Istanbul, Turcia. Doar o ședință este 2.700 de euro, costul total al tratamentului depășind posibilitățile financiare ale tinerei familii.

Toți cei care vor să o ajute pot dona în contul RO23RZBR0000060015664024. Beneficiarul contului: Dionisie Raluca Mihaela.

„Putem gândi vreuna dintre noi că este posibil să părăsim această lume și să ne lăsăm copilul de nici 2 ani singur?! Nu acesta este cursul vieții!

Matteo are dreptul să meargă cu mama lui în prima zi de grădiniță, în prima zi de școală, să-i facă o felicitare mamei de 8 martie, să pronunțe cuvântul MAMĂ!

Raluca trebuie să lupte, dar banii o condiționează. Ca să ajungă în Turcia are nevoie de bani, este șansa ei la viață!”, iată mesajul publicat în grupul online de suport creat special pentru acest caz, Împreună o salvăm pe Raluca.

Oamenii au început să doneze și deja a fost strânsă o parte din suma necesară. (Sursă foto: Facebook.com)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *