Diagnosticată cu tumoră malignă, piteșteanca Raluca Mihaela Dionisie a făcut, de Crăciun, prima ședință de chimioterapie în Turcia. Îi este alături soțul ei.

De pe patul de spital, Raluca transmite un mesaj emoționant pentru băiețelul lor de doi ani, Matteo Ștefan, de ziua onomastică a acestuia: „La mulți ani, minunea noastră! Chiar dacă nu suntem lângă tine, tu știi că te iubim până la cer și înapoi! La mulți ani, iubitul meu băiat!

Îți promit că voi fi mereu în fața ta, ca să-ți arăt drumul, în spatele tău, ca să te susțin, sau lângă tine, ca să nu te simți singur. Contează întotdeauna pe noi! Te iubim!”.

Acum două zile, Raluca Mihaela Dionisie (35 de ani) a început ședințele de chimioterapie la spitalul din Turcia: „Astăzi, în ziua de Crăciun, am făcut prima ședință de chimio în Turcia, astăzi mi-au dat prima speranță! Nu am metastaze, dar trebuie să fac genetica, iar aceasta costă extrem de mult. Aici au considerat că doza de citostatice era mică și au dublat-o!

Mă simt extrem de rău, dar, în același timp, sunt plină de speranță!

Astăzi, în ziua de Crăciun, vreau să vă spun tuturor că minunile există, trebuie doar să crezi în ele! Mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat, pentru rugăciunile Voastre, mă înclin!

De când sunt mamă, este primul Crăciun fără Matteo, primul Crăciun în care nici mami, nici tati nu sunt cu el, dar și primul Crăciun când simt că Dumnezeu și oamenii îmi mai dau o șansă la viață! Încă mai am nevoie de ajutorul vostru, pentru a putea face genetica din biopsie și să pot continua tratamentul”.

Toți cei care vor să o ajute pot dona în următoarele conturi, ambele pe numele Dionisie Raluca Mihaela:

RO23RZBR0000060015664024

RO92BREL0005524935830100/REVOLUT.

Grupul online de suport creat special pentru acest caz: Împreună o salvăm pe Raluca. Pe același subiect puteți citi AICI.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *