145 de km pe oră, aceasta este viteza cu care un șofer a condus ieri, 23 ianuarie, pe strada Negru Vodă din zona de nord a Piteștiului. Aparatul radar i-a înregistrat viteza, iar polițiștii rutieri l-au oprit în trafic din goana lui nebună.

Șoferul, în vârstă de 19 ani, piteștean, se afla la volanul unui autoturism Volkswagen.

Polițiștii l-au amendat-o cu 1.305 lei și i-au reținut permisul auto, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Biroul de presă al Poliției Argeș ne precizează: „În ziua de 23 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 19 ani din Pitești care conducea un autoturism pe strada Negru Vodă din municipiul Pitești, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 145 de km/h.

În urma abaterii constatate, tânărul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”. (Foto: Arhivă, descriptiv – strada Negru Vodă din Pitești)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.