147 de km pe oră, aceasta este viteza cu care un șofer a condus vineri, 4 martie, pe DN 65B, în localitate, pe raza comunei Bradu. Aparatul radar i-a înregistrat viteza, iar polițiștii rutieri l-au oprit în trafic.

Bărbatul, un piteștean în vârstă de 21 de ani, se afla la volanul unui autoturism Mercedes.

Polițiștii de la Serviciul Rutier Argeș l-au amendat cu 1.305 lei și i-au reținut permisul auto, în vederea suspendării pentru 120 de zile a dreptului de a conduce pe drumurile publice. „A fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile”, precizează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Reamintim că, la sfârșitul lunii trecute, au intrat în vigoare noile reguli înăsprite ale Codului Rutier. Printre altele, a fost introdus un nou prag de viteză, respectiv depăşirea cu peste 70 de km pe oră a limitei legale, pentru care se aplică o perioadă majorată de suspendare a permisului, de la 90 la 120 de zile. Detalii despre noile sancțiuni din Codul Rutier, AICI. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.