Un cumplit accident de circulație s-a produs astăzi pe autostrada M1, în localitatea Gyor din Ungaria. În accident a murit un argeșean, Adelin Gardin (de loc din comuna Vedea), care avea 28 de ani (născut pe 5 martie 1995). Era tatăl unui băiețel.

Potrivit presei locale, accidentul a avut loc la kilometrul 155 al autostrăzii, în jurul orei 06:40. Aflat la volanul unei platforme (IVECO) de serviciu cu care transporta autoturisme, Adelin Gardin a intrat în coliziune cu un TIR care circula în fața sa. Impactul a fost violent. Cauza accidentului urmează să fie stabilită.

„Planurile tale erau mari, dar Dumnezeu a avut alte planuri cu tine. În urma ta au rămas multe lacrimi și suferințe. Lacrimile curg, se usucă, dar durerea rămâne în suflete.

Ai fost un om cu suflet minunat. Ți-ai făcut ani la rând prieteni mulți și cu siguranță nimeni nu te va uita.

Adelin lasă în urmă un copil mic, de care va avea grijă de el de acolo, de Sus. Drum lin în ultima ta cursă, Adelin!” – este mesajul postat de Info Trafic 24, care a anunțat identitatea șoferului decedat în accidentul de astăzi de pe autostrada M1 din Ungaria. (Sursă foto accident: Facebook.com/Info Trafic 24)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *