Controlul pe care prefectul Radu Perianu (PNL) l-a ordonat la Spitalul Județean de Urgență Pitești i-a înfuriat pe pesediști. Inclusiv Bogdan Minciunescu, unul dintre cei doi subprefecți din partea PSD, a reacționat vehement astăzi.

„Prefectura Argeș a devenit laboratorul politic al PNL, iar cabinetul condus de Radu Perianu are rol doar de ghilotină politică. Vreau să mă dezic de toate acțiunile prefectului de Argeș, care a transformat Prefectura într-un instrument politic pe care îl folosește doar pentru interesul partidului.

Am jurat în urmă cu 1 an și 8 luni să apărăm și să respectăm interesele argeșenilor, nu interesele meschine ale unui grup politic lacom de publicitate, de putere și dominați de dorința de a distruge, nu de a construi. Vin dintr-un domeniu în care timp de 17 ani am învățat să construiesc și nu pot accepta să văd cum niște marionete politice, care nu au construit nimic în viață, se folosesc de funcții doar pentru a distruge și a-și satisface propriile interese politice.

În afară de atacuri repetate, de ură, de amenzi și controale, nu ați făcut nimic pentru județul Argeș, nu ați construit nimic pentru argeșeni, nu ați făcut niciun demers pentru vreun proiect sau pentru a susține vreo investiție.

Vă folosiți abuziv de instituțiile publice, ca de un breloc politic, pentru a vă arăta puterea, pentru a crea presiune și spaimă. Ce ați făcut pentru argeșeni?! Ați dat amenzi în instituțiile publice, care vor fi plătite tot din banii argeșenilor, dar nu ați rezolvat nicio problemă și nici n-ați venit cu soluții. Ați făcut abuz de putere, exces de zel și multă publicitate pentru nimic”, susține subprefectul Bogdan Minciunescu.

Spitalul Județean de Urgență Pitești se află în administrarea Consiliului Județean Argeș, instituție condusă de pesediști.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *