Controalele la Spitalul Județean de Urgență din Pitești vor continua, anunță prefectul Radu Perianu.

„Sănătatea argeșenilor este mai presus de orice atacuri politice. Nu mă voi lăsa intimidat de toate jocurile îndreptate împotriva mea după ce am dispus controale în Spitalul de Urgență Pitești. Controalele vor continua.

Sunt aici în calitate de prefect și vreau să transmit clar faptul că îmi voi face treaba, chiar dacă pare că acest lucru deranjează conducerea Consiliului Județean Argeș. Mesajul meu este unul ferm: în sistemul medical argeșean sunt probleme mari și acest lucru nu mai poate continua.

Am primit multe sesizări referitoare la Spitalul de Urgență Pitești și nu puteam ignora acest lucru. Am auzit cu toții expresia că cel mai bun spital din Argeș este autostrada spre București. Nu trebuie ascunsă mizeria sub preș, trebuie scoasă la suprafață și să căutăm rezolvări.

Lucrurile nu pot continua în maniera în care au fost până acum. Nu am spus nicicând faptul că se dărâmă spitalul. Nu m-am isterizat și nu am exagerat. Totul a fost transmis prin comunicate de presă obiective și bazate pe ceea ce au constatat echipele de control formate din specialiști în control. Și voi continua să informez opinia publică. Argeșenii au dreptul să știe ce se întâmplă cu banii publici care sunt ai lor.

Mă așteptam ca liderii Consiliului Județean Argeș să își dorească o colaborare, să vrea să afle punctele slabe ale unității spitalicești pe care o administrează, nu să arunce totul pe jocuri politice care nu există. Pe oameni nu asta îi interesează. Ei vor serviciile medicale de calitate și asta ar trebui să li se ofere.

Controalele vor continua și mă aștept ca reprezentanții Consiliului Județean Argeș să înceapă să se gândească în mod serios că argeșenii au dreptate, iar problemele trebuie remediate”, a transmis, cu puțin timp în urmă, prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *