Ștefania Lazăr, una dintre cele mai bune handbaliste de la CS Dacia Mioveni 2012, s-a operat la Spitalul Orăsenesc Mioveni.

Intervenția a fost făcută de doctorul Cătălin Stoian, specialist ortoped al Compartimentului Ortopedie și Traumatologie, medic cu o vastă arie de expertiză, care a realizat intervenții în premieră pentru spitalul din Mioveni.

În urma investigațiilor clinice și imagistice s-a stabilit diagnosticul de leziune complexă menisc extern și chist parameniscal extern, pentru care s-a practicat meniscectomie parțială și decompresie chistică prin abord artroscopic.

Operația a fost o reușită, iar sportiva clubului din Mioveni a început deja exercițiile de recuperare.

Reamintim că medicul Cătălin Stoian este absolvent al UMF „Carol Davila” din București. A efectuat stagiul de rezidențiat la cel mai mare centru de ortopedie din țară (Spitalul Foișor din București) și timp de doi ani a colaborat cu această unitate medicală, dar și cu Spitalul CF2 București și „Regina Maria” din Capitală.

Pentru consultații este nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie, iar cei interesați se pot programa la numărul de telefon 0372.791.212.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.