În această dimineață, o polițistă care dirija traficul rutier pe DN 7 în orașul Ștefănești a fost acroșată de un autoturism. Polițista a fost rănită ușor. Pe numele șoferului va fi deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Biroul de presă al Poliției Argeș precizează: „În dimineața zilei de 22 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Ștefănești desfășurau activități de dirijare-fluidizare a traficului rutier pe DN 7, în apropiere de intersecția cu strada Cavalerului și strada Zavoi, pe raza aceleiași localități.

În aceste condiții, un bărbat de 37 de ani din Ștefănești care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Topoloveni spre Pitești, a acroșat și accidentat ușor o polițistă din cadrul formațiunii rutiere, care se afla în intersecție.

Din fericire, colega noastră nu a fost rănită grav, la fața locului fiind solicitat un echipaj medical, care, în urma evaluării preliminare, a stabilit că a suferit leziuni ușoare.

În cauză polițiștii Serviciului Rutier Argeș desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând să fie întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conform articolului 196 din Codul Penal”. (Sursă foto: Info Trafic Pitești)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.