Activitatea medicală în compartimentele de Neurologie și, respectiv, de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie ale Spitalului Orășenesc Mioveni a fost suspendată. Măsura este determinată de nevoia de personal suplimentar în secția Boli Infecto-Contagioase și secția ATI COVID.

Perioada în care compartimentele de Neurologie și de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie nu vor mai primi pacienți va fi de cel puțin 30 de zile.

„Începând din data de 17.04.2021, activitatea medicală a compartimentelor de Neurologie și Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni se suspendă timp de 30 de zile. Decizia a fost luată ca urmare a necesitații sprijinirii în activitate a secției Boli Infecto-Contagioase și ATI COVID.

Întreg personalul medical din cele două compartimente (Neurologie, respectiv Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie) va fi redirecționat către secția de Boli Infecțioase timp de 30 de zile. Dacă, însă, situația o va cere și vor fi în continuare solicitări pe secția de Boli Infecțioase, este posibil ca perioada de închidere a celor două compartimente să se prelungească.

Ne cerem scuze față de pacienții noștri pentru disconfortul creat, menționând, în același timp, că vor fi anunțați de îndată ce activitatea se va relua – pentru reactualizarea programărilor”, anunță conducerea Spitalului Orășenesc Mioveni.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *