Spitalul de Recuperare Brădet, unitate sanitară aflată în administrarea Consiliului Județean Argeș, va intra de luni, 19 aprilie, în lucrări de reabilitare.

Proiectul de reabilitare, cu o valoare totală de peste 4.273.000 de lei, este finanțat cu bani europeni prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Vor fi făcute lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire și de furnizare a apei calde de consum și lucrări la instalațiile de iluminat și ventilare. De asemenea, vor fi realizate lucrări de izolare termică la exterior, de termohidroizolare a terasei corpului anexă și a planșeului sub pod și de izolare termică a planșeului peste subsol. Va fi construită și o scară pe structură metalică pentru evacuare în caz de incendiu.

Lucrările vor avea o durată de execuție de cinci luni și vor fi făcute de asocierea de firme SC Roloplast Tehnoconstruct SRL (din Bradu, județul Argeș) și SC Evolution Proserv SRL (din București).

Spitalul de Recuperare Brădet oferă și asigură asistență profilactică, asistență curativă și de recuperare medicală, prin ambulatoriu integrat și spitalizare continuă.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *